بهترین راه برای تهیه قهوه در خانه چیست؟
برای بسیاری از ما، قهوه صبح ما نحوه شروع روزمان است. با توجه به تعداد زیادی از مردم که در حال حاضر از خانه کار می کنند، ما دیگر نمی توانیم از کنار کافی شاپ محلی خود عبور کنیم یا در محل کار خود را با همکاران خود به اشتراک بگذاریم. وقت آن است که امور را به دست خودمان بگیریم.
در نهایت، بهترین راه برای تهیه قهوه در خانه بستگی به علاقه شما به قهوه دارد. روشی که انتخاب می کنید تجربه طعم متفاوتی را به همراه خواهد داشت.
5 روش اصلی دم کردن وجود دارد
فواید آن در یک نگاه به شرح زیر است:
Cafetiere – سریع و آسان و بدون فیلتر است. با کمترین تلاش برای خود یا خانواده تان قهوه خوشمزه درست کنید.
Chemex – این روش طعم های لطیف قهوه را می گیرد و دمی نرم برای خانواده شما ایجاد می کند تا با هم از آن لذت ببرید.
V60 – طعم به دست آمده مانند Chemex است که طعم های متمایز قهوه را می گیرد. این روش برای تهیه یک یا دو قهوه در یک زمان مناسب است.
Aeropress – این روش قهوه ای قوی تر و پرپشت برای یک نفر می سازد.
قابلمه موکا – روی اجاق دم میشود و قهوه غلیظ و گل آلودی درست میکند که میتوان آن را به صورت قوی سرو کرد یا با آب داغ سرو کرد.
بهترین تجهیزات قهوه در خانه
بخش ۱: تجهیزات
دم کردن بهترین قهوه در خانه – قطعات کلیدی تجهیزاتی که باید داشته باشید
قبل از اینکه وارد روشها شویم، میخواهیم اطلاعاتی درباره تجهیزاتی که ممکن است برای تهیه قهوههای خانگی خوش طعم میخواهید به اشتراک بگذاریم. در حالی که داشتن ابزارهای مناسب الزامی نیست، اما به محصول نهایی می افزاید.
مواردی که ممکن است در نظر بگیرید:
• خرد کننده
• ترازو
• کتری ریختن (برای Chemex و V60)
• کاغذهای فیلتر (برای Chemex، V60 و Aeropress)
خرد کننده
اگر قصد دارید روی تجهیزات دم کردن قهوه در خانه سرمایه گذاری کنید، بهترین مکان برای خرج کردن یک آسیاب خوب است. قهوه درست بعد از آسیاب شدن بهترین طعم را دارد، بنابراین برای داشتن بهترین طعم، دانههای کامل تازه آسیابشده راهی است که میتوانید قهوه خود را در خانه کامل کنید.
اگر در مورد قهوه خوب جدی هستید و بودجه کافی دارید، ما آسیاب قهوه Baratza Encore را توصیه می کنیم. میتوانید آسیاب را با افزایشهای کوچک متناسب با روش دم کردن خود تنظیم کنید و قوام فوقالعادهای را ارائه میکند.
اگر چیزی کمی ارزانتر میخواهید، میتوانید به یک آسیاب دستی نگاه کنید. Hario طیف وسیعی را با قیمت های مختلف ارائه می دهد و Hario Skerton در میان جامعه قهوه مورد علاقه است.
بهترین-قهوه-در-خانه-توزین-دانه
ترازو
وزن دانه های قهوه شما به قوام و طعم بستگی دارد. دانه های قهوه چگالی متفاوتی دارند. وزن کردن تفاله هایتان به شما این امکان را می دهد که از همان مقدار نسبت قهوه خشک به آب برای همان دم کردن عالی هر بار استفاده کنید.
ترازوهای ما برای دم کردن خانگی مروارید Acaia هستند. این ترازو دارای یک تایمر داخلی است، اندازه گیری آن تا ۰.۱ گرم است و دارای برنامه ای است که داده های دم شما را ذخیره می کند. این یک محصول درجه یک است و باریستاهای ما از آن استفاده می کنند. جایگزین های عالی عبارتند از ترازو نیمکت دیجیتال Rhino و ترازو V60 Hario.
کتری ریختن
کتری های معمولی خوب کار می کنند، اما اگر می خواهید کنترل بیشتری برای استخراج یکنواخت داشته باشید (با پوشاندن یکنواخت زمین)، ما یک کتری ریخته گری را توصیه می کنیم. Hario یک گزینه اقتصادی خوب است و با کمی پول بیشتر می توانید روی کتری Stagg Pour Over کتری با دماسنج داخلی سرمایه گذاری کنید.
کاغذهای فیلتر
کاغذ صافی برای هر نوع روش دم کردن قهوه، چه V60، چه Chemex یا Aeropress وجود دارد. با بررسی توصیه های سازنده، مطمئن شوید که موارد مناسب را دریافت کرده اید.
قهوه
این بزرگ است! وقت آن رسیده است که برشته کننده ها و قهوه های مختلف را آزمایش کنید. تحقیق در مورد بهترین روش برای تهیه قهوه در خانه و پیدا نکردن قهوه ای که دوست دارید، فایده ای ندارد.
آیا یک قهوه برزیلی شسته شده با دهان شکلاتی و ته رنگ مغزی را ترجیح می دهید؟ یا یک طبیعی اتیوپیایی با طعم های میوه ای بزرگ و نت های اسیدی سبک؟
تا زمانی که تلاش نکنید متوجه نخواهید شد. در شبکههای اجتماعی جستجو کنید، زمان زیادی طول نمیکشد تا تعداد زیادی غذای مخصوص برشته کردن را با انتخابهای خوبی از قهوهها پیدا کنید. اگر اکانت اینستاگرام ما را دنبال میکنید، اغلب زمانی که قهوه را از یک سوخاری جدید امتحان کردهایم به اشتراک میگذاریم.
بهترین قهوه در خانه Chemex-brew
بخش ۲: روش های دم کردن
بهترین راه برای تهیه قهوه در خانه – روش هایی که باید امتحان کنید
در هر پیمانه آب چقدر قهوه استفاده کنم؟
یک قانون خوب برای دم کردن قهوه، رعایت نسبت ۶۰ گرم قهوه در هر لیتر آب است. برخی از قهوه ها با مقدار کمی بیشتر قهوه به آب بهتر عمل می کنند، اما ۶۰ گرم تا ۱ لیتر نقطه شروع عالی است و افراد می توانند از آنجا آزمایش کنند.
برای مثال های زیر از دستور العمل های دم کردن، همه آنها را بر اساس ۱۸ گرم قهوه و ۳۰۰ میلی لیتر آب انجام می دهیم تا یک فنجان قهوه برای یک نفر درست کنیم.
اگر بیش از یک تولید می کنید، فقط آن را بزرگ کنید، به عنوان مثال. ۳۰ گرم قهوه و ۵۰۰ میلی لیتر آب. و من
اگر می خواهید دم کرده قوی تری داشته باشید، ۵ گرم قهوه آسیاب شده اضافه کنید.
هر تغییری که ایجاد میکنید بر طعم قهوه تأثیر میگذارد، گاهی برای بهتر شدن، گاهی اوقات بدتر. تا زمانی که تعادل مناسب خود را پیدا کنید، آزمایش کنید.
نکته: یادآوری این نکته مفید است که برای همه دستور العمل ها، بهترین دمای آب برای قهوه بین ۸۸ تا ۹۲ درجه یا فقط زیر جوش است.
بهترین قهوه خانه
روش ۱: کافه
بیایید با کافه کلاسیک شروع کنیم. این ساده ترین راه برای تهیه قهوه برای خود یا گروهی است، بدون نیاز به فیلتر. مراحل زیر را دنبال کنید و اشتباه نخواهید کرد:
۱. کتری را بجوشانید و اجازه دهید کمی خنک شود.
۲. ۱۸ گرم قهوه درشت آسیاب شده را به کافه خود اضافه کنید
۳. ۳۰۰ میلی لیتر آب جوشیده شده کمی خنک شده خود را اضافه کنید.
۴. قهوه را خوب هم بزنید و درب آن را بگذارید تا قهوه گرم بماند.
۵. ۳ دقیقه و نیم صبر کنید تا قهوه دم بکشد.
۶. پس از این مدت، فیلتر کافه را فشار دهید تا به محوطه برسید.
۷. سرو کنید و لذت ببرید!
بهترین قهوه-در-خانه-کمکس-برای-دو نفر
روش ۲ و ۳: Chemex و V60
ما اینها را با هم پوشش خواهیم داد زیرا فرآیندهای بسیار مشابهی هستند. اما، تفاوتی در روش آسیاب کردن قهوه برای هر روش دم کردن وجود دارد. V60 به دلیل ضخامت فیلترهای قهوه استفاده شده برای هر کدام، به آسیاب ریزتری نسبت به Chemex نیاز دارد.
۱. کتری را بجوشانید و اجازه دهید آب کمی خنک شود.
۲. کاغذ صافی خود را داخل V60/Chemex قرار دهید و مقدار کمی آب روی کاغذ بریزید. این آن را خیس می کند و طعم “کاغذی” را از بین می برد. بعد این آب را دور بریزید.
۳. قهوه خود را آسیاب کرده و به کاغذ صافی خود اضافه کنید. آسیاب V60 باید کاملاً خوب باشد، در حالی که آسیاب Chemex مانند کافه درشت تر است. ۱۸ گرم برای V60 اضافه کنید، و ما حداقل ۳۰ گرم قهوه را برای تهیه ۵۰۰ میلی لیتر برای Chemex توصیه می کنیم.
۴. برای شروع، آب به وزن دو برابر قهوه خشک اضافه کنید. بنابراین، اگر ۱۸ گرم قهوه خشک در V60 خود دارید، ۳۶ گرم آب اضافه کنید و ۳۰ ثانیه صبر کنید. به این می گویند شکوفه. این اجازه می دهد تا دانه های قهوه آب را جذب کرده و باز شوند، بنابراین حداکثر طعم آن استخراج می شود.
۵. بعد از ۳۰ ثانیه به اضافه کردن آب ادامه دهید و به آرامی به صورت دورانی بریزید تا به مقدار آب مورد نیاز خود برسید.
۶. اجازه دهید تمام قهوه از فیلتر خارج شود. این فرآیند برای یک V60 استاندارد حدود ۳ دقیقه و برای یک Chemex بین ۳.۵ تا ۶ دقیقه، بسته به میزان قهوه ای که تهیه می کنید، طول می کشد.
۷. بنوشید و لذت ببرید!
بهترین قهوه در خانه هواپرس
روش ۴: هواپرس
Aeropress قهوه قوی تری برای یک نفر تولید می کند که بدنه آن کمی بیشتر از V60 است. واقعیت جالب: Aeropress توسط همان شرکتی اختراع شد که “دیسک پرنده” را ایجاد کرد که رکورد جهانی طولانی ترین پرتاب فریزبی را در اختیار دارد.
۱. کتری را بجوشانید و اجازه دهید آب کمی خنک شود.
۲. فیلتر Aeropress دایره ای را در درپوش پلاستیکی جداشدنی قرار دهید، مقداری آب در آن بریزید تا فیلتر خیس شود.
۳. Aeropress را جمع کنید و آن را با اعداد وارونه روی ترازو قرار دهید. ۱۸ گرم قهوه آسیاب شده خود را اضافه کنید. آسیاب شبیه آسیاب V60 شما است، چیزی کمی ریزتر از نمک.
۴. دو برابر مقدار آب برای قهوه خشک اضافه کنید و ۳۰ ثانیه صبر کنید تا قهوه شکوفا شود.
۵. بقیه آب را تا ۳۰۰ میلی لیتر اضافه کنید. ۱ دقیقه صبر کنید و سپس قهوه را خوب هم بزنید. دوباره کلاهک را ببندید و کل Aeropress را به سمت بالا برگردانید.
۶. Aeropress را روی یک فنجان یا پارچ قرار دهید و به آرامی به سمت پایین فشار وارد کنید. در اینجا باید مقاومتی وجود داشته باشد. اگر خیلی راحت به سمت پایین فشار بیاورد، آسیاب شما خیلی درشت است. اگر سخت است، پس خیلی خوب است.
۷. هنگامی که تمام قهوه استخراج شد، بنشینید و لذت ببرید.
بهترین قهوه در خانه ریختن موکا
روش ۵: موکا پات
برای روش آخر، ما با موکا پات به مدرسه قدیمی می رویم. این روش یک قهوه غلیظ و قوی ایجاد می کند که در حین جوشیدن، آب از طریق تفاله های قهوه به سمت بالا هدایت می شود و هر چه پیش می رود استخراج می شود.
۱. نیازی به جوشاندن کتری نیست. فقط کف موکا پات را تا دریچه با آب پر کنید.
۲. قهوه خود را به سبد فیلتر اضافه کنید و آن را صاف کنید، فیلتر را به پایه موکا پات اضافه کنید و سپس بالای قابلمه را دوباره پیچ کنید. می توانید قهوه را با استفاده از موکا پات بدون کاغذ فیلتر دم کنید. کاغذ مقداری رسوب را از بین می برد.
۳. حرارت را اضافه کنید! موکا پات را می توان مستقیماً روی اجاق گازی یا برقی قرار داد. صبر کنید تا آب بجوشد و سپس حرارت را کمی کم کنید تا دم بکشد. این باعث می شود که آب از طریق قهوه بالا بیاید و از دهانه بیرون بیاید و قهوه را به قسمت بالای موکا پات بریزد.
۴. هنگامی که قابلمه شروع به خش خش کردن کرد، قهوه آماده است و باید بلافاصله سرو شود! در صورت نیاز این یکی را آب کنید – قوی است!
آیا می خواهید چیزهای بیشتری از تیم باریستا ببینید؟ ما در توییتر، فیس بوک، لینکدین و اینستاگرام هستیم – ما را دنبال کنید!